Noordparkfestival 2023!

Het zit er weer op, de vijftiende editie, maar wat was het fantastisch! Het weer was goed en de sfeer was gemoedelijk. Wij hebben onwijs

genoten

van deze mooie dag en kijken terug op een geslaagd Noordparkfestival!

De organisatie wil al haar vrijwilligers bedanken voor hun inbreng en inzet voorafgaand aan-/ en tijdens het festival.

De organisatie dankt nogmaals al haar sponsoren:

Gemeente Zwijndrecht, Rabobank Club Support, Popcentrale, Popunie, Stichting MBZ, Kiwanis Club, Agro Delta, Stichting NECT, Van Gent autoverhuur, Ames autobedrijf, Florensis en Aart den Hollander bv.

Zonder onze vrijwilligers en sponsoren was deze editie niet mogelijk geweest.

Wij hopen ook de volgende editie te kunnen rekenen op de medewerking van de sponsoren en de vrijwilligers. Wil je ons sponsoren of lijkt het je leuk om vrijwilliger te worden, stuur een mail naar: info@noordparkfestival.nl. Wij komen graag met jou in contact. Mocht je interesse hebben om deel te nemen aan ons bestuur, ook dan komen wij graag met jou in contact.

Noteer in jouw agenda: zaterdag 29 juni 2024! De zestiende editie van het Noordparkfestival.

Namens de organisatie en haar vrijwilligers: Dank Jullie Wel!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OPROEP vrijwilligers!

Voor dit evenement zijn wij opzoek naar diverse vrijwilligers die ons mooie team wil komen versterken tijdens het Noordparkfestival.

Wij zoeken o.a. vrijwilligers als gastheer/ gastvrouw, voor achter de bar en op- en afbouwen.

We werken in ploegen en deze bestaan uit een opbouw-, middag- en afbouwploeg. De opbouwploeg is in de ochtend bezig van 08:00 uur tot 12:00 uur. De middagploeg is van 12:00 uur tot en met 22:00 uur. De afbouwploeg is op zondag bezig van 09:00 uur tot 12:00 uur.

Je mag ook de gehele dag meehelpen. Veel is mogelijk.
Heb je interesse om ook jouw steentje bij te dragen aan dit mooie festival?

Neem contact op via: info@noordparkfestival.nl.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OPROEP bestuursleden!

Voor ons fantastische Noordparkfestival zijn wij opzoek naar jou! Help jij ons mee het festival de komende jaren verder te ontwikkelen en te laten groeien? Samen met een aantal bestuursleden en vrijwilligers zorgen wij voor een goede organisatie van het Noordparkfestival. Maandelijks komt het bestuur bijeen om voor de komende editie te vergaderen en afspraken te maken. Daarbij kunnen wij jouw inzet vast wel goed gebruiken.

 

Wij zijn opzoek naar bestuursleden met én zonder speciale functie.

 

Ben of ken jij iemand die van organiseren én van evenementen houdt en graag toe zou willen treden tot ons bestuur? Meld je dan of laat degene zich dan aanmelden door een mail te sturen naar: info@noordparkfestival.nl.

Na je aanmelding nemen wij contact met je op en maken we samen een kennismakingsafspraak om elkaar beter te leren kennen.