Band Tijdstip
Grey Nomad 13:00 uur - 13:45 uur
Uncle Fester 14:30 uur - 15:30 uur
Paul Chevrolet & the Rockin' Cadillacs 16:15 uur - 17:45 uur
One Revolution 18:30 uur - 20:00 uur
Party Sensation the Buzz 20:45 uur - 22:00 uur

Grey Nomad

GreyNomad neemt je mee op een sferische reis in de zoektocht van het leven. Een muzikaal pad wel te verstaan over de dagelijkse onzekerheden, twijfels, liefde, hoop en acceptatie. De sound van de band ligt hem in het sferische met een tikkeltje melancholie, maar is tegelijkertijd zeer toegankelijk en daarmee met een donker randje een eigenzinnige allemansvriend.

Na een aantal bandwisselingen is de band op volle sterkte en is de band voorzien van een extra dosis dynamiek, zowel in het oude als het nieuwe werk.

GreyNomad is: Erwin Deunhouwer: Drums Peter van den Berg: Bass Daniel Godtschalk: Gitaar Mark den Hartog: Gitaar en zang Ronald Nels: Synth/Piano

Website: www.greynomad.nl
Facebook: www.facebook.com/greynomadband
Instagram: www.instagram.com/greynomadmusic

One Revolution

Op zijn elfde maakte Aboubacar kennis met de djembe en bekwaamde hij zich in de Afrikaanse percussie via onder meer Augustin Pakata, een toen al bekend percussionist in Guinee. Niet zo heel lang daarna besloot hij te gaan zingen. Eerst traditioneel Afrikaans , maar tegenwoordig vooral reggae. Hij speelt ook traditionele West-Afrikaanse instrumenten, zoals de bolon en krins. Aboubacar groeide op in Guinee in de hoofdstad Conakry. Aboubacar verliet zijn vaderland op jonge leeftijd om zijn geluk te beproeven in Senegal. Zowel in Guinee, Guinee-Bissau als Senegal stond Aboubacar op de podia (percussie en zang) met onder meer Dounia Percussion. Aboubacar trouwde met de Nederlandse Ina de Weert in Conakry. Hij kwam naar Nederland en stond sinds die tijd ook op diverse podia in Luxemburg, Belgie, Nederland, Duitsland en Groot-Britannie met One Revolution Band en One Revolution & Friends.

'Mijn levensgeschiedenis dwingt mij te zingen over rechtvaardigheid, loyaliteit aan elkaar, peace, maar ook het leven in Afrika, de armoede, vriendschap. Ik ben geen politicus, maar ik zing wel over de regering in Guinee', aldus Aboubacar.

Website: www.onerevolutionandfriends.com

Facebook: www.facebook.com/reggae.dancehall.9

Party Sensation The Buzz

PartySensation The BUZZ is een enthousiaste en muzikale cover/feestband die van elk evenement een knalfuif weet te maken. Met hun unieke combinatie van ervaring, enthousiasme en een hoog muzikaal niveau , en met maar liefst zeven vocalisten, is The BUZZ de ideale keuze voor jouw feest.

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een groot tentfeest, een intieme bruiloft of een swingende discotheek, The BUZZ is er klaar voor! De band speelt hoofdzakelijk dance classics uit de jaren '70, '80 en '90 en het publiek kan rekenen op een feest der herkenning. Van ABBA tot Whitney Houston, van Grease tot Gloria Gaynor - alles komt voorbij! De nummers worden aaneengesloten gespeeld, dus eenmaal op de dansvloer is er geen weg meer terug.

Met PartySensation The BUZZ weet je zeker dat je gasten nog maandenlang over jouw feestje zullen napraten. Of er nu een speciale gelegenheid is of niet - er is altijd een reden voor een feestje.

Website: https://the-buzz.nl/

Facebook: https://www.facebook.com/coverbandthebuzz

Instagram: https://www.instagram.com/partysensation_the_buzz


Paul Chevrolet & the Rockin' Cadillacs

Al vanaf 1987 speelt Paul Chevrolet en zijn Rockin Cadillacs de Nederlandse, Belgische en Franse feestpodia plat.‍ Wat ooit begon als tributeband voor de 10e sterfdag van Elvis, is nu een lekker scheurende band die zijn roots heeft in alles wat de fifties zo lekker maakte.

Sun Studio SingleIn 2015 kreeg Paul Chevrolet een nacht lang de legendarische Sun Studio in Memphis tot zijn beschikking.

Op de plek waar Elvis, Carl, Johnny en Roy hun legendarische werk op de band zette, heeft Paul de single “lets take a ride opgenomen.

De bijbehorende videoclip werd de dagen daarna geschoten in New Orleans. Dus voeten van de vloer bij de rollende bass, het scheurgeluid van de Gretsch, de opzwepende ritmes van de drums en het volvette stemgeluid van Paul Chevrolet.

Website: https://www.paulchevrolet.nl/rocknroll.html

Facebook: https://www.facebook.com/RockinCadillacs

Coverband Uncle Fester

Coverband Uncle Fester, DE Coverband uit regio Rotterdam die van jou optreden een waar feest maakt!Bestaande uit 6 ervaren muzikanten:Anthony op drums, Martijn op de bas, Etienne en Patrick op gitaar en 2 entertainment bommen (de zangeressen), Deborah en Angelique. Ze knallen met waanzinnige nummers door de speakers. Pop, Rock, MashUps, Medleys, Name it and Uncle Fester plays it!

Nu is het tijd om de Drechtsteden kennis te laten maken met deze band!

Website: https://www.unclefesterrocks.nl/

Facebook: https://www.facebook.com/Coverbandunclefester

Instagram: https://www.instagram.com/Coverband_Unclefester/